Vepřové maso s kaštanovou omáčkou a rýží

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
914 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
35 g
Sacharidy
118 g
Vláknina
922 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slupku kaštanů nařízeneme do kříže a 30 minut je vaříme do měkka. Po vychladnutí je oloupeme, smícháme s trochou smetany a rozmixujeme tyčovým mixérem dohladka.
  • 2
    Vepřové maso nakrájíme na nudličky a osmažíme na másle dozlatova. Vyjmeme je a dáme stranou.
  • 3
    Slaninu a cibuli nakrájíme najemno a osmažíme na výpeku z masa dozlatova. Poté zasypeme moukou a připravíme si jíšku, kterou zalijeme vývarem. Pořádně rozmícháme a přidáme maso, kaštanové pyre, bobkový list a podusíme 30 minut.
  • 4
    Mezitím si uvaříme take rýži.
  • 5
    Omáčku dochutíme solí a pepřem a přidáme smetanu. Prohřejeme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.