Vepřové maso s mléčnou omáčkou

120 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
797 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
66 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
197 mg
Cukr
424 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na drobné kousky.
  • 2
    Maso orestujeme na rozpáleném oleji ze všech stran, poté přisypeme cibuli a smažíme do zesklovatění.
  • 3
    Pak vlijeme mléko a přiklopené vaříme 90 minut na mírném plameni bez podlévání.
  • 4
    Uvařené maso vyjmeme, naporcujeme na plátky.
  • 5
    Omáčku dochutíme solí a pepřem a servírujeme s plátky masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.