Vepřové maso s mléčnou omáčkou
120 min.
Ingredience
- 3lžíceOlej slunečnicový
- 1500gramůVepřová pečeně
- 60gramůCibule
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 500mililitrůMléko plnotučné
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
797 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
66 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
197 mg
Cukr
424 mg
Postup přípravy
- 1Maso osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na drobné kousky.
- 2Maso orestujeme na rozpáleném oleji ze všech stran, poté přisypeme cibuli a smažíme do zesklovatění.
- 3Pak vlijeme mléko a přiklopené vaříme 90 minut na mírném plameni bez podlévání.
- 4Uvařené maso vyjmeme, naporcujeme na plátky.
- 5Omáčku dochutíme solí a pepřem a servírujeme s plátky masa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.