Vepřové maso s ovčím sýrem
60 min.
Ingredience
- 20kusůČesnek
- 800gramůVepřové maso libové
- 300gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 1lžíceSůl
- 80gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
993 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
80 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
525 mg
Cukr
250 mg
Postup přípravy
- 1Libové vepřové maso nakrájíme na menší kousky.
- 2V pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme maso, osolíme a restujeme ze všech stran. Hotové opečené maso má zlatou kůrku.
- 3K masu přidáme rozetřený česnek a rozdrobený ovčí (balkánský) sýr.
- 4Směs promícháváme tak dlouho, pokud se sýr neroztaví. Ještě dochutíme solí.
- 5Servírujeme s kukuřičnou kaší a nakládanou sladkokyselou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.