Vepřové maso s ovčím sýrem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
993 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
80 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
525 mg
Cukr
250 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Libové vepřové maso nakrájíme na menší kousky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme maso, osolíme a restujeme ze všech stran. Hotové opečené maso má zlatou kůrku.
  • 3
    K masu přidáme rozetřený česnek a rozdrobený ovčí (balkánský) sýr.
  • 4
    Směs promícháváme tak dlouho, pokud se sýr neroztaví. Ještě dochutíme solí.
  • 5
    Servírujeme s kukuřičnou kaší a nakládanou sladkokyselou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.