Vepřové maso s pórkem a paprikami

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
31 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou vepřovou plec nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Maso osolíme, mírně podlijeme vodou a podusíme doměkka.
  • 2
    Tekutinu necháme vysmahnout a přidáme omytý, na kolečka nakrájený pórek, osmahneme a podlijeme vodou. Přidáme očištěné, nakrájené papriky, podusíme a podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.