Vepřové maso s pórkem a paprikami
60 min.
Ingredience
- 600gramůVepřová plec
- 3kusyPórek
- 4kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaPaprika mletá pálivá
- 1lžičkaSůl
- 1hrnekVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
31 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Omytou vepřovou plec nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Maso osolíme, mírně podlijeme vodou a podusíme doměkka.
- 2Tekutinu necháme vysmahnout a přidáme omytý, na kolečka nakrájený pórek, osmahneme a podlijeme vodou. Přidáme očištěné, nakrájené papriky, podusíme a podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.