Vepřové maso s rozinkami

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
26 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky.
  • 2
    V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso a krátce orestujeme. Osolíme, okořeníme kari a přidáme omyté rozinky. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 3
    Chvíli před koncem dušení vmícháme oloupané, nastrouhané jablko.
  • 4
    Vhodnou přílohou je rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.