Vepřové maso s tykví a houbami

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
41 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V tlakovém hrnci rozškvaříme na proužky nakrájenou slaninu. Zpěníme na ni nakrájenou cibuli, vložíme na kostky nakrájené maso a vše osmahneme. Přidáme koření, sůl, podlijeme vývarem a dusíme asi 35 minut doměkka.
  • 2
    Očištěné houby nakrájíme na plátky, osolíme a na tuku je podusíme. Mladou tykev neloupeme, pouze jí nakrájíme na kostky a na oleji opečeme.
  • 3
    Udušené houby a opečenou tykev přidáme k měkkému masu, promícháme a krátce povaříme.
  • 4
    Podáváme s vařenou rýží, bramborem nebo chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.