Vepřové maso se sýrem a broskví

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
25 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve rozpůlíme a zbavíme jader, kotlety osolíme a zprudka opečeme na oleji na pánvi. Opečené maso naskládáme do pekáčku a rozdělíme na něj plátky slaniny a poloviny broskví, které dáme na maso řezem nahoru. Nastrouháme tvrdý sýr a rozmícháme ho v syrových vejcích. Vaječnou směs se sýrem rozdělíme na poloviny broskví do prohlubně, kde bylo jádro ovoce. Takto připravené kotlety pečeme ve vyhřáté troubě tak dlouho, než maso změkne. Takto připravené kotlety podáváme teplé s různými přílohami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.