Vepřové maso se sýrem a broskví
100 min.
Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 4gramyAnglická slanina
- 2kusyBroskve
- 4kusyVejce slepičí
- 40gramůSýr Eidam cihla 45%
- 4gramySůl
- 4lžíceOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
25 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Broskve rozpůlíme a zbavíme jader, kotlety osolíme a zprudka opečeme na oleji na pánvi. Opečené maso naskládáme do pekáčku a rozdělíme na něj plátky slaniny a poloviny broskví, které dáme na maso řezem nahoru. Nastrouháme tvrdý sýr a rozmícháme ho v syrových vejcích. Vaječnou směs se sýrem rozdělíme na poloviny broskví do prohlubně, kde bylo jádro ovoce. Takto připravené kotlety pečeme ve vyhřáté troubě tak dlouho, než maso změkne. Takto připravené kotlety podáváme teplé s různými přílohami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.