Vepřové maso se zelím a rajčaty
80 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 240gramůVepřové maso libové
- 10gramůMáslo čerstvé
- 100gramůRajčata
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůZelí hlávkové bílé
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
26 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a dusíme na cibuli. Přidáme nakrájené hlávkové zelí, podlijeme vodou a dusíme na mírném ohni.
- 2Když je vše téměř měkké, zaprášíme moukou, přidáme omytá rajčata nakrájená na čtvrtky a povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.