Vepřové maso upravené s kukuřicí

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
22 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou plec nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme.
  • 2
    Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a papriku. Přidáme maso a osmažíme dozlatova.
  • 3
    Poté přidáme všechny ostatní suroviny – nakrájené najemno a rajče oloupané.
  • 4
    Podle potřeby přiléváme vodu a dusíme doměkka – asi 30 minut.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.