Vepřové maso v mrkvi a celeru

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
463 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
33 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce s rozpáleným olejem a zprudka opečeme. Podlijeme vývarem, osolíme, opepříme a přisypeme kmín. Dusíme asi 20 minut.
  • 2
    Mrkev nakrájíme na kolečka, očištěný celer na kostičky a přidáme k masu. Promícháme a dusíme dalších 10 minut. Zakapeme citronovou šťávou, zaprášíme moukou a trochu osladíme. Dusíme ještě 10 minut a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.