Vepřové maso zapečené v zelí
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůZelí kysané
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaSůl
- 100gramůSalám Turistický trvanlivý
- 2stroužkyČesnek
- 400gramůVepřové ve vlastní šťávě
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
38 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Maso vyjmeme z konzervy, sádlo oddělíme a zpěníme na něm jemně nakrájenou cibuli. Přimícháme mletou papriku a zpěníme ji.
- 2Na papriku vložíme maso nakrájené na kousky, česnek utřený se solí a překrájené kysané zelí.
- 3Na dno vymaštěného pekáčku rozložíme polovinu připraveného zelí, poklademe je kolečky salámu a přikryjeme zbylým zelím. Pečeme v troubě asi 20 minut.
- 4Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.