Vepřové medailónky Chartres

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
666 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
33 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z vepřové panenky nakrájíme přes vlákno 12 medailónků, naklepeme je, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a prudce opečeme na obou stranách na rozehřátém sádle.
  • 2
    Lístky estragonu spaříme v malém množství vody, scedíme a a necháme okapat.
  • 3
    Na nahřátý talíř upravíme pečené brambory, na ně položíme medailónky, přelijeme výpekem, posypeme spařeným estragonem a posypeme prolisovaným vaječným žloutkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.