Vepřové medailónky Chevreuse

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
578 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
33 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salátovou okurku oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme, necháme 5 minut „vypotit“ a osušíme je v ubrousku.
  • 2
    V kastrolku rozehřejeme máslo, vložíme plátky okurek, přikryjeme pokličkou a dusíme do poloměkka.
  • 3
    Z vepřové panenky nakrájíme přes vlákno 12 medailónků, naklepeme je, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a prudce opečeme na obou stranách na rozehřátém sádle.
  • 4
    Na nahřáté talíře upravíme dušené okurky, na ně položíme opečené medailónky, obložíme je malými vařenými bramborami a přelijeme vypečenou šťávou z masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.