Vepřové medailonky se žampiony
35 min.
Ingredience
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůVepřová kýta
- 4lžíceOlej rostlinný
- 0,5kusSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
30 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
880 mg
Cukr
990 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné, na plátky nakrájené žampiony osmahneme na másle a osolíme.
- 2Z omyté vepřové kýty nakrájíme 8-12 tenčích plátků, osolíme je, opepříme a na pánvi na rozehřátém oleji zprudka opečeme po obou stranách.
- 3Maso upravíme na talíře, pokryjeme osmaženými žampiony a ozdobíme omytými listy hlávkového salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.