Vepřové na fenyklu

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
779 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
59 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové kotlety natřeme olejem a posypeme směsí fenyklu, soli, pepře a rozmarýnu. Vložíme do mělké mísy, zakryjeme a necháme 2 hodiny marinovat.
  • 2
    Mezitím uhněteme rozměklé máslo s nasekaným estragonem, solí a pepřem. Na pergamenu utvoříme váleček, zabalíme a dáme do lednice ztuhnout.
  • 3
    Marinované kotlety ogrilujeme 5 minut z obou stran, až jsou propečené. Poklademe plátky estragonového másla a ozdobíme kolečkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.