Vepřové nudličky s křenovým krémem

23 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
293 mg
Vápník
7 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou panenku nakrájíme na širší nudličky, osolíme, opepříme a v pánvi na oleji osmažíme ze všech stran.
  • 2
    Křen nastrouháme najemno, vmícháme do žervé, přidáme smetanu, lžičku brusinkového kompotu a promícháme.
  • 3
    Kousky masa upravíme na servírovací tác, na každý kousek masa naneseme trochu křenového krému a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.