Vepřové obložené dušenou zeleninou

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
24 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso na sucho opečeme, zaprášíme moukou a podlité vodou dusíme doměkka. Hotové maso přendáme do mísy.
  • 2
    Mezitím přidáme do zbylé šťávy několik lžic horké vody, kmín, sůl a šťávu krátce povaříme.
  • 3
    Na dobře rozehřátém oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky zbytek nakrájené zeleniny, na plátky nakrájený česnek, sůl a pepř. Vše zalijeme vodou a dusíme.
  • 4
    Takto připravenou zeleninou obložíme maso a zalijeme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.