Vepřové ovarové koleno
80 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 1gramPepř černý celý
- 40gramůSůl
- 4litryVoda pitná
- 2100gramůVepřové koleno
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
54 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
197 mg
Cukr
425 mg
Postup přípravy
- 1Vepřová kolena pečlivě opálíme, očistíme a opláchneme. Vložíme je do vařící vody, osolíme, přidáme pepř a nakrájenou cibuli a pod poklicí zvolna vaříme doměkka.
- 2Uvařená kolena vyjmeme a vykostíme.
- 3Při podávání maso krájíme přes vlákno.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 18. 5. 2016
Vepřové ovarové koleno
Príma selské jídlo, jen bych na osobu počítala s dvojnásobným množstvím kolen. Každopádně palec nahoru🙂