Vepřové plátky na hořčici

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
31 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
528 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, na okrajích nařízneme a naklepeme. Maso potřeme směsí lžíce oleje a brandy, posypeme rozdrcenými jalovci, špetkou tymiánu, necháme přikryté v chladu do druhého dne.
  • 2
    Plátky masa necháme okapat, osolíme je a vložíme na zpěněnou cibuli. Krátce podusíme, podlijeme vínem, kečupem, dále dusíme na mírném ohni. Po chvíli přilijeme marinádu a trochu vody.
  • 3
    Ke konci dušení přilijeme smetanu rozmíchanou s hořčicí.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.