Vepřové plátky pečené pod alobalem

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
45 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
890 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky vepřového masa (nejlépe z krkovičky) osolíme, opepříme a urovnáme do pekáčku.
  • 2
    Každý plátek bohatě posypeme jemně nasekanou cibulí a nastrouhaným uzeným sýrem. Navrch položíme vždy kousek másla. Zalijeme vývarem a celý pekáček dobře uzavřeme alobalem.
  • 3
    Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 45 minut, potom alobal odstraníme a ještě 15 minut maso dopékáme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.