Vepřové plátky s fazolkami

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
33 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme a nakrájíme na plátky, očištěné fazolky překrájíme, cibuli pokrájíme nadrobno.
  • 2
    Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce, na sádle z obou stran osmažíme do zlatova, poté vyjmeme a držíme v teple. Do výpeku vmícháme cibuli, když zezlátne, přidáme fazolky, chvilku restujeme, poté zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Až jsou fazolky poloměkké, vrátíme do kastrolu maso a podusíme do měkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.