Vepřové plátky s kapary
70 min.
Ingredience
- 40gramůCibule
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 240gramůVepřové maso libové
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKmín celý
- 40gramůKapary sterilované
- 10mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
26 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
932 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.
- 2Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso, okmínujeme a necháme zprudka opéci. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme.
- 3K téměř měkkému masu přidáme kapary. Nakonec pokrm ochutíme worcesterem a dodusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.