Vepřové plátky s vaječnými závitky

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
746 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
37 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži vaříme v 600ml osolené vody asi 20 minut a slijeme. Rozmícháme vejce s mlékem a špetkou soli. Na pánvi na rozpuštěném másle usmažíme z vaječného mléka tenké omelety, srolujeme je a nakrájíme na špalíčky. Na pánvi rozehřejeme olej a zprudka na něm osmahneme omyté, na plátky nakrájené maso. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a oloupanou, na šikmé proužky nakrájenou cibulku. Vše dusíme asi 5 minut. Přidáme sójovou omáčku, oba druhy pepřů a podle chuti osolíme. Masovou směs s rýží a vaječnými závitky upravíme na talíře a ozdobíme lístky petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.