Vepřové plátky se švestkami

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
656 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
42 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
5 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, osolíme, čerstvé švestky vypeckujeme a rozčtvrtíme. V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme plátky masa a osmahneme z obou stran. Přisypeme švestky, mletý bílý pepř, mletý muškát, zázvor, skořici, celý červený pepř, hřebíček, zakryjeme pokličkou a velmi zvolna dusíme doměkka.
  • 2
    Plátky masa rozdělíme na talíře a přelijeme vydušenou švestkovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.