Vepřové plátky se žampióny

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
70 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
945 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme najemno, zpěníme na oleji, přidáme očištěné na plátky nakrájené žampióny, sůl, protlak a dusíme.
  • 2
    Plátky jemně naklepeme, opepříme a z obou stran opečeme zprudka na rozpáleném oleji.
  • 3
    Přidáme k nim podušené houby a dusíme na mírném ohni doměkka.
  • 4
    Podáváme s brambory nebo rýží a kompotem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.