Vepřové plecko na chilli

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
722 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
54 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z oleje, chilli koření, soli a pepře připravíme marinádu. Cibuli nakrájíme najemno.
  • 2
    Maso nakrájíme na tenčí plátky, vložíme do marinády a pod fólií alespoň tři hodiny marinujeme, občas maso obrátíme.
  • 3
    Maso prudce orestujeme na marinádě, přidáme cibuli a ještě chvíli restujeme. Poté vsypeme mouku, dobře rozmícháme, zarestujeme a přelijeme pivem. Pod poklicí dusíme, až je maso měkké. Občas maso otočíme a omáčku promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.