Vepřové plecko s tymiánem

95 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
34 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
955 mg
Vápník
39 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou plec položíme do zapékací mísy, podlijeme vodou. Plec osolíme, posypeme pepřem, nastrouhaným tymiánem, nakonec polijeme worcesterskou a sójovou omáčkou. Připravenou plec přikryjeme alobalem a vložíme do předehřáté trouby, kde pečeme za občasného polévání 50 minut. Potom odstraníme alobal a v pečení pokračujeme dalších 20-30 minut.
  • 2
    Upečenou plec vytáhneme z trouby, přikryjeme, necháme 10 minut odpočinout. Nakrájíme na tenké plátky, které pokládáme na talíře, pokapeme vlastní vypečenou šťávou a s vhodnou přílohou podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.