Vepřové ražniči s ovocem

90 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
28 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na stejně velké kusy, dáme do mísy a přidáme švestky a meruňky.
  • 2
    V jiné misce promícháme olej, pomerančovou šťávu, sůl, pepř a bobkové listy. Marinádou přelijeme maso s ovocem a promícháme. Necháme marinovat 1 hodinu v lednici.
  • 3
    Poté maso s ovocem vyjmeme z marinády (marinádu uschováme na potírání)a s bobkovými listy napichujeme střídavě na jehly. Rošt potřeme olejem a ražniči opékáme 15 minut, občas otočíme a potíráme uschovanou marinádou. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.