Vepřové ražniči v alobalu
60 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 500gramůVepřový bok
- 250gramůRajčata
- 1lžičkaKmín drcený
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 500gramůZelí kysané
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
795 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
73 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Omyté, na kostky nakrájené maso střídavě napichujeme na jehly s kousky sýru, plátky omytých rajčat a částí na kolečka nakrájené cibule. Okořeníme kmínem, mletou paprikou, pepřem a solí.
- 2V míse promícháme kysané zelí se zbylou, nadrobno nakrájenou cibulí a směsí obalíme připravené špízy. Zabalíme je do alobalu a pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut.
- 3Ražniči podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.