Vepřové řízky na víně s křenem

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
21 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
720 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řízky očistíme, po okrajích lehce nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a zaprášíme moukou.
  • 2
    Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou nadrobno, vložíme připravené řízky a opečeme z obou stran. Podlijeme je trochou horké vody, vínem, přidáme tymián a pod pokličkou dusíme doměkka.
  • 3
    Výpek dochutíme citrónovou šťávou a špetkou cukru.
  • 4
    Podáváme posypané drobně nasekanou šunkou a jemně nastrouhaným křenem, přelijeme výpekem. Jako přílohu podáváme opečené brambory a zeleninový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.