Vepřové řízky neapolské
35 min.
Ingredience
- 1stroužekČesnek
- 1kusCibule
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 4kusyVepřové kotlety
- 75gramůOlivy černé
- 2lžíceBazalka
- 4lžíceSýr Parmezán
- 2lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
17 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rozehřejeme ve velké pánvi olej, přidáme pokrájenou cibuli a česnek a smažíme 4 minuty. Přidáme konzervovaná rajčata a necháme vařit 5 minut, aby omáčka zhoustla.
- 2Maso pečeme z každé strany v předehřátém grilu 5 minut. Poté dáme stranou a udržujeme teplé. Do pánve přidáme vypeckované černé olivy a pokrájenou bazalku a promícháme.
- 3Porce masa vložíme na talíře, přelijeme omáčkou, posypeme parmezánem a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.