Vepřové řízky plněné Hermelínem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
802 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
60 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
932 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme a osolíme. Vždy na polovinu řízku položíme dílky Hermelínu, překryjeme druhou polovinou a okraje přiklepneme.
  • 2
    Naplněné řízky obalíme v mouce, namočíme ve vejci rozšlehaném s pivem a obalíme ve strouhance. Řízky smažíme zvolna po obou stranách v rozehřátém oleji, aby se prosmažil i sýr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.