Vepřové řízky s hráškem a šunkou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
35 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, po okrajích nařízneme a mírně naklepeme. Osolíme, poprášíme hladkou moukou a po obou stranách opečeme na rozehřátém másle. Řízky opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou doměkka. Před koncem dušení přidáme okapaný hrášek.
  • 2
    Šunku nakrájíme na nudličky a osmahneme na másle. Při podávání jí posypeme pokrm.
  • 3
    Vhodnou přílohou je dušená rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.