Vepřové s fenyklem

100 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
25 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
714 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mletý fenykl smícháme s nadrceným černým pepřem a solí na pastu. Směsí potřeme omyté a osušené vepřové maso.
  • 2
    Do pekáčku vložíme na plátky nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájenou mrkev, připravené maso a vše podlijeme vodou. Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia asi 80 minut, každých 10 minut podléváme trochou vody.
  • 3
    Upečené maso vyjmeme a necháme na teplém místě asi 10 minut, potom naporcujeme.
  • 4
    Do omáčky a zeleniny v pekáči přilijeme mouku rozkvedlanou ve smetaně, zamícháme a chvíli povaříme. Omáčku podáváme zvlášť v omáčníku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.