Vepřové s jehněčím grilované na špízu

17 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
31 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté jehněčí a vepřové maso nakrájíme na větší kostky.
  • 2
    Do misky nalijeme olivový olej a vmícháme do něj najemno nasekanou petrželovou nať, nasekaný čerstvý koriandr a sladkou i ostrou mletou papriku. Cibuli nasekáme najemno a nasypeme do marinády. Oloupané stroužky česneku prolisujeme a také přimícháme do marinády.
  • 3
    Kostky masa vkládáme do marinády a necháme přes noc v chladu.
  • 4
    Marinované kostky masa druhý den napichujeme na špízy a grilujeme asi 2 minuty.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.