Vepřové se zeleninou na octu
20 min.
Ingredience
- 40mililitrůOlej olivový
- 450gramůVepřová panenka
- 1kusPaprika červená
- 1kusPaprika zelená
- 125mililitrůPomerančová šťáva
- 60mililitrůOcet vinný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
800 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na wok pánvi na oleji restujeme dozlatova minutu dva prolisované stroužky česneku.
- 2Vložíme plátky masa a smažíme je tři minuty dohněda. Přidáme nudličky paprik, pomerančovou šťávu, ocet a pokračujeme tři minuty. Maso můžeme okořenit pepřem.
- 3Podáváme ihned se zeleninou a šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.