Vepřové se zelím
65 min.
Ingredience
- 500gramůVepřový bok
- 1decilitrOlej slunečnicový
- 2kusyCibule
- 30gramůSádlo vepřové škvařené
- 1lžíceOmáčka pikantní worcesterová
- 300gramůZelí kysané
- 1kusPaprika zelená
- 10gramůKmín celý
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
971 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
100 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V hrnci rozpálíme olej, přidáme oloupanou a na tenké plátky nakrájenou 1 cibuli a osmahneme. Přidáme zelí, na tenké proužky nakrájenou zelenou papriku, kmín a dusíme do změknutí.
- 2Bůček nakrájíme na středně velké plátky, které opečeme z obou stran na rozpáleném sádle doměkka. Přidáme nakrájenou zbylou cibuli, osolíme, podle chuti přidáme worcester, vmícháme uvařené zelí, dobře promícháme, dochutíme ještě pepřem a stáhneme z plotny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.