Vepřové steaky s celerem
60 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůCeler bulvový
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 40mililitrůOlej rostlinný
- 350gramůVepřová kýta
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
652 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
52 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Naklepané vepřové plátky potřeme olejem, osolíme, opepříme a po obou stranách ogrilujeme na grilovací pánvi.
- 2Na pánvi na zbylém oleji osmažíme nahrubo nakrájený celer, zakapeme citronem a dusíme.
- 3Na grilovaný plátek navršíme připravený celer, posypeme strouhaným sýrem a zapečeme v předehřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.