Vepřové tapas
78 min.
Ingredience
- 400gramůVepřová pečeně
- 2lžičkyOregano
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
- 5lžicSherry brandy
- 4lžíceOlej olivový
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
31 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
220 mg
Cukr
52 mg
Postup přípravy
- 1Vepřovou pečeni rozkrájíme na kostičky o hraně 1 cm. Promícháme se lžičkou oregana a polovinou oleje, poté necháme hodinu marinovat v chladnu.
- 2V pánvi rozehřejeme druhou polovinu oleje a přidáme maso. Opékáme 5 minut, když začne hnědnout, přidáme papriku, sůl, pepř, sherry a zbytek oregana. Promícháme a necháme ještě 2 minuty prohřát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.