Vepřové tapas

78 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
31 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
220 mg
Cukr
52 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou pečeni rozkrájíme na kostičky o hraně 1 cm. Promícháme se lžičkou oregana a polovinou oleje, poté necháme hodinu marinovat v chladnu.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme druhou polovinu oleje a přidáme maso. Opékáme 5 minut, když začne hnědnout, přidáme papriku, sůl, pepř, sherry a zbytek oregana. Promícháme a necháme ještě 2 minuty prohřát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.