Vepřové závitky s pepřem

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
27 g
Vláknina
28 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, odblaníme je, naklepeme, osolíme a opepříme. Na jedné straně je pokapeme máslem a svineme. Závitky sepneme párátkem nebo jehlicí.
  • 2
    V kastrole rozpálíme máslo a maso po celém povrchu opečeme. Mírně podléváme a dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec šťávu zahustíme hladkou moukou.
  • 4
    Podáváme s žemlovým knedlíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.