Vepřové závitky s vaječnou nádivkou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1694 kcal
Bílkoviny
120 g
Tuky
128 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
890 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nasekáme nadrobno, žampiony nakrájíme na menší kousky. Cibuli s houbami osmažíme na sádle. Orestovanou cibuli s houbami zalijeme celými vejci a mícháme na ohni, dokud se vejce nesrazí. Plátky vepřového masa naklepeme, vaječnou směs na nich rozetřeme a poklademe plátky šuky. Potom plátky masa sbalíme do rolek a zajistíme párátkem proti rozbalení. Připravené masové rolky pak obalíme v klasiském řízkovém trojobale - nejprve v bezlepkové mouce, potom v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance, kterou jsme si připravili rozstrouháním bezlepkových housek. Vepřové rolky na závěr osmažíme na oleji ze všech stran dozlatova. Tento pokrm servírujeme teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.