Vepřové závitky se žampiony

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
29 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
401 mg
Cukr
782 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné žampiony nakrájíme na plátky, pokapeme je citronovou šťávou a v rozehřátém oleji podusíme doměkka.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky poklademe dušenými žampiony, svineme a upevníme jehlami nebo párátky. Závitky zprudka opečeme po všech stranách v rozehřátém oleji, podlijeme horkou vodou a pečeme doměkka. Během pečení maso občas polijeme šťávou.
  • 3
    Podáváme s vařenými petrželkovými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.