Vepřové závitky se zelím
80 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůZelí kysané
- 1špetkaSůl
- 3lžíceOlej stolní
- 2kusyCibule
- 500gramůVepřové maso libové
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
390 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
27 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Naklepeme maso, osolíme a opepříme. Doprostřed každého plátku masa dáme zelí. Maso srolujeme a propíchneme jehlou, aby plátek držel pohromadě.
- 2Do papiňáku dáme olej a závitky podusíme. Potom je přendáme na talíř a v papiňáku osmahneme cibulku. Vrátíme závitky zpět, maso podlijeme vodou a zakryjeme poklicí.
- 3Dusíme do změknutí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.