Vepřové závitky se zelím

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
390 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
27 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Naklepeme maso, osolíme a opepříme. Doprostřed každého plátku masa dáme zelí. Maso srolujeme a propíchneme jehlou, aby plátek držel pohromadě.
  • 2
    Do papiňáku dáme olej a závitky podusíme. Potom je přendáme na talíř a v papiňáku osmahneme cibulku. Vrátíme závitky zpět, maso podlijeme vodou a zakryjeme poklicí.
  • 3
    Dusíme do změknutí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.