Vepřové ze Šilángu
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2lžíceOlej stolní
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžičkaPaprika mletá pálivá
- 1kusRajčata
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaZázvor mletý
- 400gramůVepřová plec
- 2lžíceVíno bílé
- 2lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžíceMouka sójová plnotučná
- 200gramůKompot ananasový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
24 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky a promícháme se sójovou moukou, vínem a worcesterem.
- 2Na oleji osmahneme nasekanou cibuli, papriku a zázvor. Vložíme maso i s marinádou, osolíme a přidáme oloupané, nakrájené rajče a přilijeme ocet. Mírně dusíme, až je maso měkké.
- 3Hotové maso obložíme ananasem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.