Vepřový bok jako kapsa
95 min.
Ingredience
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1kilogramVepřový bok
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 100gramůAnglická slanina
- 4kusyŽampiony čerstvé
- 4kusyVejce slepičí
- 1kusCibulka jarní
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 1špetkaKoření Italia
- 1lžičkaHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1594 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
155 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Z omytého vepřového boku uprostřed vytvoříme nožem kapsu.
- 2Vymažeme ji hořčicí.
- 3Na másle osmahneme slaninu, žampiony a vejce a osolíme.
- 4Přidáme nakrájenou červenou papriku, cibulku, italské koření a pepř.
- 5Kapsu naplníme a uzavřeme jehlicí.
- 6Dáme do pekáče kůží dolů, podlijeme a posypeme kmínem.
- 7Pečeme a podléváme.
- 8Maso otočíme a kůži pokrájíme na kostičky, aby se propekla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.