Vepřový bok jako kapsa

95 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1594 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
155 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omytého vepřového boku uprostřed vytvoříme nožem kapsu.
  • 2
    Vymažeme ji hořčicí.
  • 3
    Na másle osmahneme slaninu, žampiony a vejce a osolíme.
  • 4
    Přidáme nakrájenou červenou papriku, cibulku, italské koření a pepř.
  • 5
    Kapsu naplníme a uzavřeme jehlicí.
  • 6
    Dáme do pekáče kůží dolů, podlijeme a posypeme kmínem.
  • 7
    Pečeme a podléváme.
  • 8
    Maso otočíme a kůži pokrájíme na kostičky, aby se propekla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.