Vepřový bok na jehle

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
835 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
83 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý a osušený vepřový bůček nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Špekáčky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Na jehly střídavě napichujeme plátky bůčku, špekáčky a cibuli. Špízy potřeme olejem a grilujeme.
  • 3
    Po upečení špízy osolíme a opepříme.
  • 4
    Podáváme s čerstvým chlebem a hořčicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.