Vepřový bok na jehle
35 min.
Ingredience
- 500gramůVepřový bok
- 2kusyŠpekáčky
- 3kusyCibule
- 1lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4krajíceChléb výběrový
- 4lžičkyHořčice plnotučná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
835 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
83 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omytý a osušený vepřový bůček nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Špekáčky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.
- 2Na jehly střídavě napichujeme plátky bůčku, špekáčky a cibuli. Špízy potřeme olejem a grilujeme.
- 3Po upečení špízy osolíme a opepříme.
- 4Podáváme s čerstvým chlebem a hořčicí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.