Vepřový bůček na jablkách

75 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
874 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
74 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bůček bez kosti nakrájíme na plátky, cibuli nadrobno, jablka omyjeme, vykrojíme jádřince a jablka nakrájíme na plátky.
  • 2
    Plátky bůčku osolíme, opepříme a potřeme pikantní hořčicí. V pánvi rozpálíme olej a plátky bůčku na něm osmažíme z obou stran dozlatova. Přisypeme jablka, cibuli, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
  • 3
    Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 3. 9. 2015
Vepřový bůček na jablkách
Vepřový bůček s jablky je sice tučnější variantou hlavního jídla, ale kombinace jablek a cibulky mu dodá ten správný šmrnc a úžasnou vůni. Tento recept je snadný, rychlý, levný a určitě bude stát výsledek za to. Takže vzhůru do vaření! Je na čase, abyste si i vy pochutnali jako my.