Vepřový bůček na mateřídoušce

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
622 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
63 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
26 mg
Cukr
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, vykostíme a nakrájíme na kousky. Osolíme a opečeme na sádle po všech stranách.
  • 2
    Maso shrneme na polovinu kastrolu a přisypeme na druhou polovinu najemno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek,zpěníme, přisypeme špetku sušené nebo čerstvé nakrájené mateřídoušky a zamícháme.
  • 3
    Podlijeme vodou a přiklopené dusíme doměkka.
  • 4
    K příloze je výborný bramborový knedlík s dušeným zelím.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.