Vepřový bůček vařený
150 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 60mililitrůOcet vinný
- 2kusyMrkev kořen
- 3lžičkyPetržel kudrnka
- 2gramyHřebíček
- 1lžičkaPepř černý celý
- 300gramůVepřový bok
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
40 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso dáme do kastrolu a přidáme mrkev a cibuli nakrájenou na kolečka, pepř, hřebíček, snítky petržele a vinný ocet. Přivedeme k varu, posbíráme vzniklou pěnu, přikryjeme pokličkou a vaříme 1,5 - 2 hodiny.
- 2Uvařené maso necháme okapat a trochu zchladnout, vložíme do mísy a zakryjeme alobalem. Pod alobalem necháme až do úplného vychladnutí.
- 3Studené maso nakrájíme na plátky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.