Vepřový guláš na pivu
70 min.
Ingredience
- 700gramůVepřová plec
- 2kusyCibule
- 2lžíceOlej rostlinný
- 2špetkyPepř černý mletý
- 3krajíceChléb konzumní
- 300mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 200mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaKmín drcený
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
843 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
53 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na kostičky, tvrdý chleba nastrouháme, maso nakrájíme na kostky.
- 2Cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso a orestujeme.
- 3Přidáme sůl, kmín, pepř, podlijeme vodou a pod poklicí dusíme.
- 4Když je maso poloměkké, poklici sundáme a vydusíme šťávu.
- 5Poté vmícháme nastrouhaný chleba, vmícháme pivo a dovaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.