Vepřový guláš na pivu

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
843 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
53 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na kostičky, tvrdý chleba nastrouháme, maso nakrájíme na kostky.
  • 2
    Cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso a orestujeme.
  • 3
    Přidáme sůl, kmín, pepř, podlijeme vodou a pod poklicí dusíme.
  • 4
    Když je maso poloměkké, poklici sundáme a vydusíme šťávu.
  • 5
    Poté vmícháme nastrouhaný chleba, vmícháme pivo a dovaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.